Bikkels Buurtsportcoach
Huizen

In Huizen is het concept ´Buurtsportcoach´ in het leven geroepen om de bewoners lekker in beweging te krijgen. Dus ook de kinderen. Montris heeft een eigen buursportcoach in huis; Bikkels. Team Bikkels organiseert, vaak in samenwerking met de gemeente, sportclubs en verenigingen in Huizen de coolste, sportieve activiteiten.

Meedoen is gratis en onderhand kunnen we zeggen dat plezier en rode appelwangen gegarandeerd zijn! Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de nieuwste activiteiten van Bikkels? Like hier de Facebookpagina van Bikkels! En hier de Instagram. 

Bikkels is een onderdeel van sportief Huizen. Alle activiteiten van de buurtsportcoaches zijn op hun pagina te vinden via www.sportiefhuizen.nl 

Peuterbootcamp

Bikkels organiseert Peuterbootcamp voor alle stoere, sportieve peuters in Huizen, die liever rennen dan stilstaan. Dit vindt plaats in het bos bij ons kinderdagverblijf De Wipneus en op het strand. De kinderen doen een circuitje onder begeleiding van het Bikkels-team. Klimmen, kruipen, klauteren, rennen! Peuterbootcamp maakt ook geregeld een uitstapje naar onze andere kinderdagverblijven.

Freerunning

Ben jij zo iemand die altijd net even op dat hoge muurtje moet klimmen, met zijn tenen een tikkeltje over het randje wil leunen, een kei is in balans en een salto hier en daar niet meer dan logisch vindt? Kom dan meedoen met de lessen Freerunning! Je leert wallflips, lazy vaults, salto’s, speedvaults en meer. We beginnen in een sportzaal, waar we genoeg coole freerun obstakels tot onze beschikking hebben.

Vakanties

Tijdens de schoolvakanties zijn er bijna elke dag activiteiten van Bikkels en van de vrienden van Bikkels. Voor de grote en de kleinere Bikkels. Vanaf 2 jaar kun je al meedoen!

Nieuwsgierig naar wat Bikkels zoal hebben gedaan in 2020?

Een greep uit onze highlights:

Mountainbiken

Skateboarden

Skeeleren

Ballet

Moderne dans

Meidenvoetbal

Freerunnen
Ouder – kind bootcamp

Stuntstep clinics van een echte professional

Lekker meedoen!

Waarom meedoen? Niet alleen is beweging ontzettend goed voor iedereen, ook ontdek je via de sportieve avonturen van Bikkels op een laagdrempelige manier van wat voor soort sport jij blij wordt! Misschien is het iets waar je nog nooit van gehoord had. Misschien ontdek je dat je ergens echt aanleg voor hebt of ontdek je dat je weliswaar geen aanleg hebt, maar wel een waanzinnige drive hebt om te leren. Wie weet ontdek je zelfs wel dat je ergens een heus talent voor hebt. Talenten of aanleg ontdekken, jezelf ontwikkelen, dat lukt alleen maar als je iets uitprobeert! Het fijne van Bikkels is, dat je nergens aan vastzit en vrijblijvend kunt meedoen.

De sportieve avonturen van Bikkels helpen ook om zelfvertrouwen te vergroten. Ons team heeft eindeloos geduld en genoeg pedagogische skills in huis om ervoor te zorgen dat kinderen van alle leeftijden goed mee kunnen doen en kunnen ontdekken en leren wat ze graag willen. En wat geeft er nu een fijner gevoel dan, uiteindelijk, toch die salto te maken of toch over die boomstam heen te durven springen?!

CONTACTGEGEVENS

E: ivo.hougardy@montris.nl
M: 06 – 306 36 550

OPENINGSTIJDEN

maandag van 10.00 tot 18.00 uur
dinsdag van 10.00 tot 18.00 uur
woensdag van 10.00 tot 18.00 uur
donderdag van 10.00 tot 18.00 uur
vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur