Het ondersteunen van ouders in het avontuur van het opvoeden

Activiteiten

Hier vind je alle activiteiten die we delen met jullie. Dit kunnen activiteiten zijn bedacht door onze eigen pedagogisch medewerkers, maar ook tips van andere organisaties zoals Natuurmonumenten, Kidsproof, etc. Dus mocht je even zonder inspiratie zitten, kijk hier dan vooral verder!

Gezonde recepten

Elk kind verdient een gezonde start. Mede door onze certificering ‘Gezonde kinderopvang’ werken we samen aan gezond opgroeien. Wij maken binnen Montris gezonde leefstijl écht onderdeel van het dagelijkse werk en hebben een ambassadeur ‘gezonde voeding’ die het gezonde voedingsbeleid binnen Montris draagt. Klik hier voor de gezonde recepten die je thuis kan maken of voor ideeën van gezonde traktaties voor op het KDV, PO en BSO!

Mindfull opvoeden

‘Be mindfull, even if your mind is full’ dat is een uitspraak die wij wel eens gebruiken bij Montris. Hier vind je tips om even stil te staan bij jezelf in plaats van alle hectiek rondom het gezinsleven. 

Pedagogische prikkels

We hopen je hier te inspireren met onze visie, kernwaarden en opvoeddoelen. Zoals te lezen is op de pagina visie is onze pedagogische visie vormgegeven in een kompas. Het kompas is in het leven geroepen om de visie werkbaarder te maken in de praktijk. Het pedagogisch kompas geeft ons richting, inspiratie, grond voor reflectie en een basis. Maar ook voor jou als ouder is ons kompas zeker bruikbaar in bepaalde situaties in het opvoeden. Kijk gauw verder!