Ochtendje peuterspeelzaal in Huizen

Peuteropvang Flink is een fijne en leerzame plek voor kinderen van 2 tot 4 jaar. We hebben activiteitenprogramma’s met wisselende thema’s. Binnen de veilige grenzen van de opvang ontwikkelen de kinderen zich zo spelenderwijs.

Daarnaast is er genoeg ruimte voor vrij spelen. We gaan er zoveel mogelijk op uit, lekker het bos in of de hei op. Flink staat echt bekend om het buiten zijn en lekker vies worden! Peuteropvang bieden we aan op de ochtenden; maandag tot en met donderdag kun je je peuter weer komen ophalen om 13:15u en vrijdag om 12:15 uur.

Activiteiten

Naast de themagerichte activiteiten, zijn we bij PO Flink vaak creatief bezig in ons atelier, met veel plezier maken we iets moois tussen kunst en kitsch. Ook dansen we graag, het liefst op zelfgemaakte muziek. En doen we vaak een spelletje. De kinderen van Flink zijn gek op het bos en de hei, daar vind je ons met grote regelmaat. Onderweg verzamelen we allerlei natuurschatten, we nemen spannende wandelpaadjes en zingen graag liedjes in de buitenlucht. De zandbakspullen mogen mee, maar spelen met takken is eigenlijk nog veel leuker. Net zoals het rollen en rennen van de heuveltjes.

Lees hier meer over onze activiteiten

Pedagogisch kompas

We werken bij onze Peuteropvang Flink met ons zorgvuldig gekozen pedagogisch concept, vormgegeven in het ‘pedagogisch kompas’. Onze missie luidt: ‘Kinderen en jongeren ondersteunen in hun avontuur van het opgroeien, zodat ze met zelfvertrouwen en oog voor hun omgeving, de toekomst kunnen ontdekken.

Onze pedagogische visie is opgebouwd rondom een van onze kernwaarden; Impactbewust. Impactbewust is het besef dat het uitmaakt wat jij doet, in welke context dan ook. Onze handelingen, houdingen en opvoeddoelen navigeren vanuit dit begrip.

In iedereen zien wij een toekomstmaker. En toekomstmakers hebben impact op de toekomst. Dus niet alleen handelen wíj bewust, we ondersteunen ook de kinderen om zich bewust te zijn van hún impact, om zo het beste uit zichzelf, elkaar, hun omgeving en de toekomst te halen.

Ons pedagogisch handelen, onze activiteiten, het concept Meervoudige Intelligentie, het stimuleren van 21st century skills en de inrichting van onze locaties vormen het ‘landschap’ waarin een impactbewuste levenshouding onder kinderen kan ontstaan.

We gaan samen in dat landschap op avontuur, in het klein en in het groot. Wat het avontuur ons ook brengt, we zorgen altijd voor een emotioneel veilige, stabiele, omgeving. Lees hier meer over onze Visie

Binnen/Buiten

Groot voordeel van peuteropvang Flink is de ligging in het bos en vlakbij de hei. Vanuit de buitenspeelplaats lopen we zo het bos in. Hier maken we in alle jaargetijden goed gebruik van! Onze buitenspeelplaats heeft een picknicktafel, een zandbak, we hebben ons eigen plantjes en zelfs een moestuin. Als het echt warm is, zorgt de buitenkraan voor veel waterpret. Binnen is het ook goed toeven. Bij Flink kan gespeeld worden in de bouwhoek, het winkeltje, in het atelier. Ook hebben we een fijne chillplek, een grote, gezellige eettafel en een keuken. In onze inrichting komen de kleuren en materialen terug uit onze natuurlijke omgeving. En de kast vol vieze laarzen; dat is typisch Flink.

CONTACTGEGEVENS

Crailoseweg 118
1272 EX Huizen
T: 035 69 26 182

OPENINGSTIJDEN

Maandag van 8.15 tot 13.15 uur
Dinsdag van 8.15 tot 13.15 uur
woensdag van 8.15 tot 13.15 uur
donderdag van 8.15 tot 13.15 uur
vrijdag van 8.15 tot 12.15 uur